За SITC

Simply (Weifang) International Trade Co., Ltd (SITC) е групна компанија специјализирана за увозна и извозна трговија.SITC беше ко-основана од голем број производители на инженерски машини.Нејзините производи вклучуваат утоварувачи со лизгање, мали натоварувачи, ровокопач натоварувач, багери, ролки за патишта, миксери, камиони за мешање и камион за мешање бетон со самотовар, камион за бетонска пумпа, пумпа за мешање бетон итн. Придржувајќи се до развојниот принцип на пионерски и иновативни, групата SITC се стреми да произведе специјална и специјално конфигурирана градежна машинерија за да ги задоволи потребите на различни корисници и дистрибутери.

вести 1 (1)

Едноставно (SITC) главно производите се прикажани како што следува:
1.Skid Steer Loader

вести 1 (1)

Овој вид на Skid Loader опремен со дизел мотор Kubota.Брзата спојка може да ја заврши замената на различни помошни алатки.Додатоци вклучуваат корпа, корпа за заби, миксер, вилушки, мини копач, хидрауличен чекан, патен ваљак, ровокопач, метла и др.

2.Машини за мешалка за бетон
Групата SITC (Simply) го интегрира процесот на производство на бетон и обезбедува различни типови на бетонска опрема според различни инженерски количини и градежни барања.Вклучете машини за бетон, како што се: миксер, камион за мешалка за бетон, пумпа за мешалка за бетон, камион за бетонска пумпа.

вести 1 (2)

вести 1 (3)

вести 1 (4)

3. Натоварувач со ровокопачи
Натоварувач со ровокопач е мултифункционална градежна машина која ги интегрира ископувањето и товарењето.Погоден е за ископ, товарење лопата, транспорт и нивелирање на локацијата.Може да биде опремен со кофа четири во едно, лопата за снег, вилушка, прекинувач итн. Алатки за исполнување на различни работни барања.

вести 1 (5)

4.Road Roller
SITC Road валерите може да се користат за набивање на земја, асфалтни патишта, тротоари, мостови и пропусти, паркинзи, спортски терени и тесни места.Има вертикални вибрации, голема сила на возбудување и висока ефикасност на набивање., Идеална опрема за плоштад.

вести 1 (6)

5. Депонија

вести 1 (7)

6.Багер

вести 1 (8)

7.Камион со кран

вести 1 (9)


Време на објавување: август-04-2021 година

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја